Reviews

Ik verneem graag uw mening!

Tijdens een traject hoor ik natuurlijk graag uw ervaring met mijn dienstverlening zodat ik ervoor kan zorgen dat mijn dienstverlening perfect blijft aansluiten op uw wensen. Uw mening en ervaring neem ik serieus en zal ik gebruiken om te reflecteren, evalueren en de dienstverlening te verbeteren. Wanneer u een review schrijft gaat u een stapje verder. Een review is een beschrijving van de ervaring die u heeft gehad en die u ook graag met anderen wilt delen.

Het schrijven van een review, daar helpt u dus ook anderen mee!
1.Reviews kunnen potentiele klanten helpen bij het maken van een afweging om al dan niet een dienst af te nemen.
2.Reviews zijn waardevol voor het imago van Aandacht, praktijk voor levenskunst
3.Rieviews verbeteren de vindbaarheid van Aandacht, praktijk voor levenskunst op Google.

Hieronder kunt u een mening, aanbevelingen of opmerkingen van klanten lezen over Gretha Braakhekke.
De volledige reviews zijn terug te vinden op LinkedIn, Facebook of Google.
Of kijk eens op https://www.coachingvoormij.nl/coach_praktijk/gretha-braakhekke-steenbergen-burnoutcoach-lifecoach-gezondheidscoach-onlinecoach-zwolle

Wilt u ook graag anderen helpen dan kunt u een aanbeveling of recensie schrijven op

https://www.coachingvoormij.nl/coach_praktijk/gretha-braakhekke-steenbergen-burnoutcoach-lifecoach-gezondheidscoach-onlinecoach-zwolle

of een review op Google achterlaten?

U kunt ook een aanbeveling schrijven op LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/gretha-braakhekke/  en ga naar aanbeveling

of hieronder uw review achterlaten:

  Hartelijk bedankt!
  B. de Groot (via website)
  Zorgcoördinator

  Wij hebben een zeer positieve ervaring met Gretha. Veel zorg voor de mensen en aandacht voor een goede analyse, daarna waren we snel bij de kern van de oplossing voor ons. Gretha is betrouwbaar, gaat makkelijk om met verschillende mensen en is goed met weerstand in een groep!


  P. Vliets (via website)
  HR medewerker bouwbedrijf

  Gretha heeft ons geadviseerd en geholpen bij het aanpakken van ons verzuimbeleid. Zeer prettig samengewerkt. Aanrader!


  S. Oude Nijhuis (via Facebook)

  Geweldig!


  A. vd Werf (gehele reactie op LinkedIn)
  coach

  Gretha geeft oprechte aandacht. Dat maakte, dat deze dag ook helemaal aanvoelde als mijn dag. Als ik nu mijn kunstwerk bekijk, krijg ik weer het gevoel wat ik tijdens de dag had, zalig! Als professional ben ik ook anders gaan kijken naar de manier waarop ik mijn klanten begeleid. Ik kan vooral bij mensen die moeilijk bij hun gevoel komen, nu ook nog een extra manier van begeleiding inzetten!


  F. de Weerd (via website)
  afdelingshoofd

  Gretha heeft ons op een (haar eigen) originele en professionele wijze geadviseerd bij het ontwikkelen van interventies t.a.v. verzuimpreventie en geholpen met het implementeren binnen 2 teams. Ze is analytisch sterk waardoor de pijnpunten snel op tafel kwamen te liggen. Ze is zorgvuldig in haar communicatie en sluit goed aan bij de behoefte waardoor het proces zeer prettig is verlopen.


  A. v Poppel (gehele reactie op LinkedIn)
  coach

  Gretha, heb ik leren kennen als iemand die zorgvuldig en met aandacht zaken aanpakt. Dit was vooral merkbaar in een stuk mooie voorbereiding zodat je als cursist in een bepaalde ‘mood’ raakte door het pakketje informatie wat je kreeg opgestuurd. Ze neemt uitgebreid de tijd om bewustwording op gang te krijgen bij de deelnemers waar échte aandacht toe leidt.


  D. Kruiper (gehele reactie op LinkedIn)
  Leerkracht

  Gretha zorgt voor een positieve en professionele sfeer om in te werken. Ze straalt rust uit en is oprecht geïnteresseerd. 


  R. Zinken (gehele reactie op LinkedIn)

  Gretha is oprecht geïnteresseerd in wat iemand beweegt. Door te spiegelen, vragen te stellen en stiltes te laten vallen komt ze samen met de ander tot de kern waar het op dat moment om gaat.


  J. de Wildt (gehele reactie op LinkedIn)
  fysiotherapeut

  Gretha heb ik leren kennen als een rustige en vaardige coach. Het gebruik van creatieve technieken zorgt ervoor dat je goed bij je gevoel kan komen. Op een duidelijke en heldere manier helpt Gretha je vanuit dat gevoel gerichte doelen te stellen waar je mee aan de slag kunt.
  De workshop heb ik als zeer prettig en leerzaam ervaren en zal deze aanraden bij mensen die op een creatieve, maar zeker heldere manier hun doelen willen bereiken.


  S. van Bottenburg (gehele reactie op LinkedIn)
  coach

  Gretha kwam op mij over als een gedreven professional, met kennis van zaken en liefde voor haar vak.
  Zij inspireerde en maakt
   nieuwsgierig naar meer.


  H. Kuik (gehele reactie op LinkedIn)

  Ik heb Gretha als inspirerend, rustgevend en verrassend ervaren. Gretha creëert een ontspannen sfeer. Door haar warme persoonlijkheid en ruime ervaring kan ze zich goed inleven in de persoon.


  B. Steenbergen (gehele reactie op LinkedIn)

  Een heel bijzondere, verrassende en ongewone manier om een bewust AANDACHT te schenken aan je échte drijfveren. Gretha is een goede coach. Ze maakt je bewust van de mogelijkheden zonder interventies en zorgt ervoor dat je je keuzes maakt en verbeeld.


  R. Buijs (gehele reactie op LinkedIn)

  Ik was verbaasd over de methode waar Gretha schijnbaar al veel ervaring mee heeft. Gretha heeft zich meesterlijk afzijdig gehouden en niet gestuurd waardoor mijn beleving volledig de mijne kon blijven. Ik ben erg onder de indruk van haar en wil ze bij jullie graag introduceren.