Tarief online begeleiding particulier

Tarief online training:

De online training is geheel schriftelijk/via email. Je kunt op elk moment starten. De doorlooptijd van deze training is ongeveer 4 weken.
Je ontvangt je vragen, oefeningen en opdrachten elke week in je mailbox.
Stuur jouw uitwerking en antwoorden dezelfde week nog terug en je ontvangt waardevolle feedback, tips en adviezen.
Deze online training  kost € 195,00

Tarief online traject inclusief individuele begeleiding:

Pakket A kost € 300,00 en bestaat uit:

  • 2 x per week schriftelijk/email contact
  • Looptijd: 4 weken

Pakket B kost € 450,00 en bestaat uit:

  • 1 x per week online dialoog (videobellen) van 40 minuten
  • 2 x per week schriftelijk/email contact
  • Looptijd: 4 weken

De online training is een korte training waarmee je in 4 weken tijd meer inzicht en mogelijkheden krijgt om jouw hoofdpijn te stoppen.

Een online traject Pakket A of Pakket B is echt maatwerk. Het is vrij intensief maar gaat dan ook veel sneller dan een face-to-face traject.
Onder andere omdat we vaker contact  hebben. Wel 2 of 3 keer per week (afhankelijk van het gekozen pakket)! maar ook het schrijven helpt jou om sneller en dieper to the point te komen. Dus daar waar het echt nodig is om iets te veranderen en zodoende van je hoofdpijn af te komen.
Is echter bovenstaande frequentie voor jou niet haalbaar of wenselijk? Dan verdelen we de contactmomenten over 8 weken i.p.v. 4 weken. We hebben in dat geval 2 of 3 keer per 14 dagen contact. Kies welk pakket je wilt (A=alleen schriftelijk) of (B=schriftelijk in combinatie met videobellen). En of je dit pakket in 4 of in 8 weken tijd wilt.
Je kunt ook nog aangeven op welke dagen het jou wel/niet past om via videobellen contact te hebben. We leggen al jouw keuze vast in onze afspraak met elkaar.

Veranderen kost tijd. Gemiddeld duurt een online traject (afhankelijk van de intensiteit) echt wel 4-8 weken. Houd daar rekening mee. En gun jezelf voldoende ruimte om met jouw doel aan de slag te gaan. Ook jij kunt dan bereiken wat je wilt!

Start nu en ondervind hoe deze online begeleiding je gaat helpen. Maak gebruik van het kennismakingsaanbod.
Dat betekent voor de 1e week: de intake = 40 minuten (video) bellen + 2 x schriftelijk / email contact voor € 90,00 (i.p.v. € 165,00 voor een losse week)
(we bellen i.p. op een werkdag tussen 9:30 uur en 17:30 uur)

Ik kies voor het kennismakingsaanbod!

Schrijf hier je toelichting en geef aan in welke week je graag wilt starten.

Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Kom jij voor vergoeding van (een deel van) de kosten in aanmerking? klik hier