Tarief online begeleiding particulier

De basisstructuur van een begeleidingstraject bestaat uit
1. Analyse van de situatie en van jouw doel
2. Plan van aanpak
3. Actie, reflectie en bijstellen plan

We gaan samen aan de slag en je bereikt jouw doelen met behulp van doelgerichte informatie, oefeningen en opdrachten.
Je kunt er voor kiezen om alleen schriftelijk feedback te ontvangen op de gemaakte opdrachten  (Traject A), óf je kiest voor feedback + individuele begeleidingsgesprekken (Traject B).

Voorafgaand aan traject A of B plannen we een kennismaking/intake. Hiervoor kun je gebruikmaken van het “kennismakingsaanbod” t.w.v. € 50,00.

Traject A

Traject A is heel geschikt voor iedereen die zelfstandig aan de slag wil gaan. De gestructureerde aanpak helpt je om met behulp van verschillende opdrachten en oefeningen je situatie eerst eens grondig te onderzoeken, maar vervolgens ook je behoefte en doelen goed in kaart te brengen. Maar dit traject helpt je niet alleen om meer kennis en inzicht te krijgen maar natuurlijk ook om echt te gaan doen wat je wilt en wat nodig is om de voor jou gewenste verandering te realiseren.

 • Je ontvangt doelgerichte informatie, oefeningen en opdrachten
 • Je ontvangt schriftelijk feedback op de gemaakte opdrachten
 • Looptijd: 8 weken
 • Traject A kost € 160,00

(Traject A komt niet in aanmerking voor vergoeding vanuit de zorgverzekering)

Heb je daarnaast ook behoefte aan persoonlijke contact en ondersteuning tijdens jouw traject? Kies dan voor Traject B.

Traject B

Traject B is geschikt voor iedereen die naast de gestructureerde aanpak (Traject A) ook graag individuele gesprekken en begeleiding wil. Omdat je het niet alleen wilt doen, niet zelfstandig aan de slag kunt, omdat je ook je verhaal met iemand wilt delen en omdat je de support van een deskundige wilt gebruiken om jouw doel te bereiken. Traject B houdt in:

 • Je ontvangt doelgerichte informatie, oefeningen en opdrachten
 • Je ontvangt schriftelijk feedback op de gemaakte opdrachten
 • Inclusief 4 consulten/begeleidingsgesprekken
 • Extra gesprekken mogelijk
 • Looptijd: 8 weken
 • Traject B kost € 470,00

Afhankelijk van je zorgverzekering en polisvoorwaarden is het mogelijk dat je in aanmerking komt voor vergoeding van een deel van de kosten van dit traject. Wil je meer over weten over vergoeding vanuit de zorgverzekering, vraag er naar tijdens het kennismakingsgesprek of neem contact met de zorgverzekering.

Eén los consult/begeleidingsgesprek kost € 130,00.

Online training

Of kies voor het complete traject: Minder hoofdpijn, meer plezier!

 • Je kunt op elk moment starten
 • Inclusief interactieve e-learning
 • Inclusief kennismaking/intakegesprek
 • Inclusief 5 online coachgesprekken
 • Inclusief professionele test met rapportage
 • Gemiddelde looptijd: 10-12 weken
 • Het complete traject “Minder hoofdpijn, meer plezier” kost € 875,00

Afhankelijk van je zorgverzekering en polisvoorwaarden is het mogelijk om in aanmerking te komen voor vergoeding van een deel van de kosten van dit traject. Dit is in sommige gevallen mogelijk voor de kosten van de gesprekken. De kosten van de e-learning en de professionele test komen niet in aanmerking voor vergoeding vanuit de zorgverzekering. Wil je meer over weten over vergoeding vraag er gerust naar of neem contact op met je zorgverzekering.

Eén consult/begeleidingsgesprek kost € 130,00.

Kijk hier voor meer informatie over deze online training!

Waar vinden gesprekken plaats?

Sinds 2018 vinden de gesprekken i.p. online plaats. Heeft het jouw voorkeur om elkaar in levende lijve te ontmoeten dan kunnen we in Zwolle afspreken in het coachhuis (Kamperstraat 35a) of het park “Het Engelse Werk” (Het Engelse Werk 4). Wil je op jouw locatie afspreken of bijvoorbeeld een combinatie van online, live en ‘on the job’ dan maak ik graag een offerte op maat.

Jouw doel behalen gaat met een online traject i.p. veel sneller dan met een regulier (face-to-face) traject. Onder andere omdat we vaker en veel gerichter contact kunnen hebben. Dat brengt je in een bepaalde flow waardoor veranderingen makkelijker gaan. Daarbij is schrijven een heel effectieve manier om cognitief en emotioneel gebeurtenissen en informatie te verwerken. Het schrijven helpt je om beter en sneller bij de kern te komen en de gewenste verandering te realiseren. Een online traject is dus bijzonder doeltreffend.

Maar veranderen kost wel tijd en het gaat vaak met vallen en opstaan. Gemiddeld duurt een online traject 10-12 weken. Gun jezelf voldoende ruimte om te leren en om met jouw doel en behoefte aan de slag te gaan. Ook jij kunt bereiken wat je wilt!

Start nu en ondervind hoe mijn online begeleiding jou gaat helpen.
We beginnen altijd eerst met een intake om te bepalen wat je wilt en wat je nodig hebt.
Je kunt nu heel voordelig gebruikmaken van een kennismakingsaanbod inclusief intakegesprek!
Dat betekent voor de 1e week: een kennismaking/intakegesprek van ongeveer 50 minuten videobellen + desgewenst 1 x schriftelijk / email contact met een gerichte opdracht. Je ervaart meteen of wij een klik hebben en wat schrijven voor jou doet!
Dit kennismakingsaanbod kost nu € 50,00

Ik kies voor het kennismakingsaanbod!

  Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

  Kom jij voor vergoeding van (een deel van) de kosten in aanmerking? klik hier